Havendagen Almelo 2023

Vandaag hebben wij goede Reclame gemaakt voor onze duikclub.  Galathea heeft een mooie plek op de kade voor de bibliotheek onder een schaduw gevende 🌳.😊

WERVING

Het door ons aangevraagde promotie pakket kwam precies optijd.  Zo zien jullie Kees al zijn verkoop techniek in de strijd gooien om 2 leden te werven . En : ? , We maken een goede kans op succes .
Ook jong Galatheanen ,Stijn met vriendin en Dennis aan onze kraam . Met de tip van Renske : wil een ijsco winnen ? worden kinderen met hun ouders naar Magneet 🧲 vissen geleid . Er wordt flink gedregd en met succes. Veel vis 🐟werd aan de kraam ingeruild tegen een verkoeld ijs 🍦. Zo stopte menig ouder aan onze tafel voor duik-informatie.

Morgen gaan we op herhaling . Vanaf een uur of 10 staan wij ,Galathea , weer op de kade . Daar hopen wij weer veel leden te zien .

De 2e en ook afsluitende dag. Vandaag waren we in en op het water 💧 actief. Stijn gehad zijn twee boten 🚤 🛶 meegenomen .
Hij en Dennis sleepten onze wat “oudere duikers”(om geen onnodig energie te verspelen 😎met dit weer 🌞 ) door het kanaal voor een onderwater-opruim-actie. Resultaat was er . Een duikbak vol blik en rommel .

Daarna daalden ook zij af onder het wateroppervlak om kandidaat snorkelaars/duikers daar een vis aan de magneet 🧲 te plakken om zo moeders vol trots een foto te laten schieten van hun trots 😊(zoon/dochter )

Gedurende de dag werd onze stand goed bezocht .

Galathea en NOB waren “ in beeld “👌

Groet Karel en DIrkjaap