Introductieduik

Maak kennis met duiken.

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in het water te “zweven” en kennis te maken met de overweldigende onderwater wereld ? Na een uitgebreide uitleg, krijg je een moderne duikuitrusting aangemeten, en mag je in het zwembad je eerste ademhalingen nemen.

Bij OWSV Galathea kun je samen met je vriend of vriendin, collega of zakenrelatie een introductie duik maken. De introductieduik zal plaats vinden in het zwembadseizoen ( september — april) op een vrijdagavond, in overleg met de duikinstructeurs van Galathea.

Voordat je deelneemt aan de introductieduik dien je in goede gezondheid te zijn en in ieder geval medische aandoeningen door te geven voordat er een introductieduik gemaakt wordt. Deelname aan de introductieduik geschied geheel op eigen risico; Vooraf aan de introductieduik onderteken je een formulier waarin je aangeeft dat je gezond bent en meedoet op eigen risico

De kosten voor een introductieduik voor 2 personen bedragen € 45.-.  Je wordt rond 19.30 uur verwacht bij het clubgebouw aan de Sluiskade Noordzijde 126, 7603 XZ te Almelo. Na een korte introductie en kennismaking gaan we rond 20.15 uur naar het zwembad aan de overzijde. Na de introductieduik komen we terug bij ons clubhuis en drinken we gezamenlijk nog wat.

Wil je meer informatie over een introductieduik, vul dan het formulier in en wij zullen telefonisch of per mail contact met je opnemen.