Onderwaterhockey

Onderwaterhockey..

..lijkt het jou wat, leuk, speel mee! Dat is geen probleem. Stuur een e-mail naar owh@galathea.nl. Je mag natuurlijk ook gewoon langs komen, neem je badkleding en handdoek mee, de rest hebben wij wel. Als je woensdags rond 20:10uur bij het zwembad in Almelo bent lopen daar wel onderwaterhockeyers en duikers die je verwelkomen.

Trainingen
De onderwaterhockeytraining vindt plaats op de woensdagavond van 20:30 tot 22:00 in ‘Zwembad Sportpark’ Sluiskade NZ 126, 7603 XZ Almelo.Het eerste half uur word er een conditie of techniek training gegeven. Het laatste uur wordt gebruikt voor het spelen van een wedstrijd. Zo nu en dan word er een extra onderwaterhockey training gegeven op de vrijdagavond. Deze training is van 20:45 tot 21:45.

Competitie
Dit seizoen neemt Galathea wederom deel in de landelijke competitie van de NOB. Wij hebben op dit moment twee competitie teams binnen Galathea. Ons eerste team speelt vanaf dit jaar in de tweede klasse. Het tweede team speelt dit jaar in de derde klasse. De Competitie dagen zijn altijd op een zondag, verdeeld tussen de maanden oktober tot en met mei. Afhankelijk van de klasse worden er in totaal 6 of 7 zondagen gespeeld. In de Eerste klasse speel je gemiddeld 3 wedstrijden op een dag. De tweede- en derde klasse spelen er 2.

Loolee Toernooi
Elk jaar organiseert Galathea het Loolee Toernooi. Voor 2e en 3e klasse teams. Dit jaar zal het toernooi in 2017 op 2 september plaatsvinden plaatsvinden met aansluitend een heerlijke BBQ voor alle deelnemende teams.

Informatie
Wil je meer informatie over deze sport, zelf meedoen of misschien een introductie-les voor een groep? Stuur dan een e-mail naar: owh@galathea.nl.