Onderwaterhockey

Zou jij eens willen weten wat onderwaterhockey is? Dat kan! Speel een keer mee met de leden van de onderwaterhockey. Stuur een e-mail naar owh@galathea.nl en jij bent de volgende training erbij. Neem wel je badkleding en handdoek mee, de rest verzorgen wij.

Trainingen

De onderwaterhockeytraining vindt plaats op de woensdagavond van 20:30 tot 22:00 in ‘Zwembad Sportpark’ Sluiskade NZ 126, 7603 XZ Almelo. Het eerste half uur word er een conditie of techniek training gegeven. Het laatste half uur wordt gebruikt voor het spelen vaneen wedstrijd. Zo nu en dan word er een extra onderwaterhockey training gegeven op de vrijdagavond. Deze training is van 20:45 tot 21:45.

Competitie

Dit seizoen neemt Galathea wederom deel in de landelijke competitie van de NOB. Wij hebben op dit moment twee competitie teams binnen Galathea. Ons eerste team speelt vanaf dit jaar in de tweede klasse. Het tweede team speelt dit jaar in de derde klasse. De competitie dagen zijn altijd op een zondag, verdeeld tussen de maanden oktober tot en met mei. Afhankelijk van de klasse worden er in totaal 6 of 7 zondagen gespeeld. In de Eerste klasse speel je gemiddeld 3 wedstrijden op een dag. De tweede- en derde klasse spelen er 2.