Voor veiligheid, leuke dag en Reclame voor Galathea!

Met 10 duikers en 1 oppervlakte man hebben we de 5000 runners door het water begeleid.

De planning van Karel was goed 👌, iedereen in het water en er ook weer uit .

We waren er hele dagen. Zaterdagochtend de check de sterk 💪 en s’ middags de jongeren run. De 3 km ging ook door z’n mooie vijver.
Water was helder; totdat wij de matten op de plaats hadden bevestigd. Toen zagen we het al ,water met prut geeft modder en geur.

Na de check stonden Karel en ik naat elkaar en dachten ben jij dat of en ik dat 😎, we water het beide. Het plezier met rode en gele matten ( foto eerder geplaatst) was er in de middag niet minder om 😊

Zondag op volle sterkte is er goed werk verricht. Onder een ponton door zwemmen en de water passage heeft de lopers al danig opde proef gesteld.

Met acrobatiek van de schans werd niet toegestaan 🚫 door ons. Eenmaal in het water wachtte een ,voor vele niet verwachte, lange zwemtocht naar de klimwand.
Degene welke als een dobber door de rivier zwommen hadden onze duikers scherp in het oog 👁. We hebben een 10 tal keer een reddingsactie uitgevoerd. Stres angst kramp en niet kunnen zwemmen 🏊‍♀️, het kwam voorbij .

Onze PR draait op volle toeren. Op de foto zien jullie niet de grote aantallen bezoekers , toen lagen wij nl al in het water . Na de run naar het festival terrein . 🍔🌭het smaakte heerlijk.

Op naar RUN 2023.