Test

Welkom bij OWSV Galathea

Duik mee in de wereld van onderzoek, bescherming en avontuur

Over Ons

Bij OWSV Galathea staat duiken centraal. We zijn toegewijd aan het beschermen van de onderwaterwereld en het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek. Lees meer over onze missie en visie op de Over Ons pagina.

Activiteiten

We organiseren regelmatig activiteiten voor duikers van alle niveaus. Of je nu een beginnende duiker bent of een ervaren professional, er is altijd iets spannends te beleven. Bekijk onze komende evenementen en duiken op de Activiteiten pagina.

Lidmaatschap

Word lid van onze gemeenschap en geniet van exclusieve voordelen. Leer meer over hoe je lid kunt worden en wat we te bieden hebben op de Lidmaatschap pagina.

Scubabubbels

Scubabubbels zijn onze blogberichten over activiteiten en evenementen waar we als club aan hebben deelgenomen. Lees de nieuwste verhalen en ervaringen van onze leden op de Scubabubbels pagina.

Onderwaterhockey

Onderwaterhockey is een spannende en uitdagende sport die wij bij OWSV Galathea beoefenen. Het is een geweldige manier om fit te blijven en je duikvaardigheden te verbeteren. Meer weten over deze unieke sport? Bezoek de Onderwaterhockey pagina.

11 plassentocht

Daarnaast gaan we door met onze 11 plassentocht op de eerste zondag van de maand. Uitgangspunt is ongeveer 100 km rond Almelo. Karel en Mark nodigen jullie de week er voor uit. Gewoon een keertje afspreken voor een duik met een buddy kan natuurlijk ook.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je! Bezoek onze Contact pagina voor meer details.