Zondag 14 april werd er om 10.00 uur verzameld in de duiktoren in Enschede. De instructeurs Karel en Dirk Jaap begonnen met de briefing en koffie.
Tineke, Joke, Marije, Jordy, Eddy en Jan vonden het best wel spannend. Karel en Dirk Jaap stelden de 1* duikers zoveel mogelijk op hun gemak en de groep werd in 2 ploegjes verdeeld. De instructeurs kregen assistentie van Arjan O, Ans en Gerard.

Arjan O had zijn vrouw ook meegenomen om uit te proberen of het duiken voor haar weer gaat na een ziekte periode. Op het 1e plateau werd iedereen geholpen met het aantrekken van de vinnen en er werd uitgelood. Daarna werd de afdaling ingezet via de paal of via de raampjes naar het 2e plateau.

Hierna werd er verder gedoken naar de bodem. Er werd door de begeleiding en 1* duikers gefribeed en in het bootje gezeten. Ik voelde mij te jong om achter de rollator te gaan lopen :-)

Na enige tijd werd het tijd om weer op te stijgen en de sets af te bouwen en alles op te ruimen. Na afloop konden de 1 ster duikers in opleiding hun logboeken laten invullen .

Het was voor iedereen een geslaagde duik voor iedereen. Er wordt al uitgekeken naar de buitenduiken.

Iedereen bedankt voor deze duikochtend.

Jan