Zaterdagavond 25 november was het zover: onze Galathea🎃 HALLOWEEN night dive op Grasbroek.

De voorpret was al enige dagen eerder begonnen bij Danielle Tolner en Astrid Oostingh, leden van de evenementen commissie. Er werd een plan bedacht over het thema, de versiering, de prijsjes etc …en het een en ander moest natuurlijk ook vantevoren nog  even worden uitgetest onder water.

Zaterdagmiddag de hulptroepen Mark Engelbertink en Arjan Otter ingeroepen om alles samen klaar te maken.

Om 19 uur stond alles paraat: versierd Grasbroek. Van spoken aan de waterkant tot creepy monsters op een bankje, een knapperend kampvuur en griezelmuziek maakte het geheel tot een perfect halloween tarefeel voor de uiteindelijke nachtduik.

We hadden geluk: zelfs de volle maan was ons goed gezind deze avond.

Eenmaal de groep compleet werd een korte briefing gegeven over veiligheid en de uit te voeren opdracht. Deze bestond uit 2 delen.

Deel 1 was om in buddy paren op zoek te gaan naar zoveel mogelijk spookjes onder water.  Vervolgens moesten er gewapend met schrijfleitje, tekens en letters genoteerd worden.

Deel 2 was boven water. Elk duo kreeg  2 minuten speeltijd om met de verkregen letters zoveel mogelijk woorden te bedenken en noteren.

Daarna was het tijd voor ontspanning met wat lekkers bij een knapperend vuurtje.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement met een gezellige groep Galathea duikers.

De zoektocht naar de spookjes onder water👻, het woordenspel en na afloop de lekkere pompoensoep en warme chocolademelk, maakten het tot een zeer geslaagd avondje als vanouds!

De halloween winnaars van de avond waren Duikduo Paul & Martin: Gefeliciteerd!