Galathea naar Hemmor, Duitsland

Afgelopen weekend zijn we samen met een aantal duikers van Galathea naar Hemmor, Duitsland gereisd. Sommigen waren wat vroeger en anderen kwamen wat later aan, maar het was absoluut een gezellige tijd met prachtige duiken.

We hebben een diepe duik gemaakt, gevolgd door een ondiepere duik en zelfs een spannende nachtduik. Wat je ook maar wilt, er is altijd wel iemand die graag meegaat. Als afsluiter van het weekend hebben we samen genoten van een heerlijke barbecue.

Het was geweldig om met gelijkgestemde duikliefhebbers op avontuur te gaan. We hebben de onderwaterwereld verkend, fascinerende zeedieren gezien en genoten van de vrijheid die duiken met zich meebrengt. De duiklocatie in Hemmor bood ons prachtige vergezichten en een unieke ervaring.

Gedurende het weekend hebben we niet alleen onze passie voor duiken gedeeld, maar ook nieuwe vriendschappen gesloten. Samen hebben we herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan. Het delen van verhalen en ervaringen tijdens de barbecue bracht ons nog dichter bij elkaar.

De diversiteit aan duiken die we hebben gedaan, zorgde voor spanning en opwinding. Of je nu houdt van diepzeeduiken, rustigere duiken of het mysterie van de nachtduik wilt ervaren, er was voor elk wat wils. Het plezier dat we hebben gehad, kan niet in woorden worden uitgedrukt.

Het was een weekend vol avontuur, gezelligheid en nieuwe ontdekkingen. Duiken verbindt mensen en creëert een unieke gemeenschap van gelijkgestemde individuen. We hebben niet alleen de prachtige onderwaterwereld verkend, maar ook onze vriendschappen versterkt.