Snorkelen bij Galathea

Vanaf nu kunnen ook volwassenen leren snorkelen bij Galathea. Ben je altijd al benieuwd geweest wat er onder de waterspiegel te beleven valt, dan is dit je kans!

SnorProVol is een nieuw programma, ontwikkeld door de Nederlandse Onderwatersport Bond en speciaal voor volwassenen. Snorkelen is heel erg leuk en ook nog eens leerzaam. Denk aan alle planten en vissoorten die je tegen komt onder water. Bovendien is het, als je het eenmaal door hebt, ook enorm gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen snorkelen zijn een duikbril, snorkel en vinnen. De eerste keer hoef je deze nog niet te hebben. Via een zogenaamde intro les kun je eerst kijken of je snorkelen wel echt leuk vindt. Ook krijg je advies over het materiaal, zodat je de juiste spullen aan kunt schaffen.

Galathea bied dit snorkelprogramma aan leden en NIET leden! Hoewel we geen opleidingsinstituut zijn willen we ook niet leden deze kans geven. Wij willen alle mensen kennis te laten maken met het onderwaterleven en vooral het veilig leren snorkelen. Het leren snorkelen gebeurt op 3 niveau’s Snorkel A, B en C. Aangezien deze niveau’s opbouwend zijn raden we iedereen aan te beginnen met snorkel A. Elk opleidingsniveau bestaan uit 5 lessen. Hierbij wordt er een stukje theorie, maar vooral praktijk behandeld. De kosten voor een opleidingsniveau is voor gratis voor leden. Niet leden betalen slechts 50 euro! Mochten deze niet leden lid worden, dan krijgen ze het geld (max 50 euro) terug!!