Palmpaasduik en brunch

De dag na de succesvolle afzinking van UK-je was het om half elf alweer druk bij de Leemslagenplas.

Nu om eieren te zoeken op bovengenoemde boot. Jan had eieren verstopt, waarmee je het woord UK-je kon maken. Die combinatie kon met één ei, met twee eieren of met vier eieren worden gemaakt.
Vier buddyparen gingen te water om de eieren te zoeken. Drie paren kwamen met eieren boven. 
Later in het clubgebouw werden de winnaars bekend gemaakt. Danielle en Harry werden winnaar ,via een systeem, dat niet iedereen kon volgen, maar dat te maken met strafpunten omdat men zich niet aan de afspraak had gehouden.

Jan moest daarna snel naar huis om zich om te toveren tot paashaas en Harry moest snel naar het clubhuis om daar verder alles in gereedheid te brengen. Luc heeft nog even geholpen.

Rond één uur waren de meesten bij het clubgebouw. Na de koffie ging de Paashaas met de kinderen naar buiten om de eieren te zoeken.
Ook waren er verrassingseieren voor de kinderen. Iedereen liet zich de gebakken eieren met spek, de frituurhapjes en frikadellen goed smaken. 
Ook na de lunch was het nog gezellig bij een biertje. Vele handen maken bij het opruimen licht werk en ging iedereen met gevulde maag weer naar huis. Het einde van een druk weekend.

Bijgaande foto’s spreken voor zich en hoeven dus geen toelichting. Op naar het volgende evenement.