Nieuwjaarsactiviteit 2020

Weer terug in het leven geroepen de Nieuwjaarswandeling!

Zondag 26 januari is onze nieuwjaarswandeling in de Doorbraak te Ypelo.  Tijdens de wandeling geniet je van de omgeving en krijg je informatie van een gids die ons begeleid. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen en zal er worden gezorgd voor een drankje. We kunnen deze activiteit ook voor uw partner en kinderen aanraden!!

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen’ tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Na de wandeling gaan we naar Restaurant Deksels in Almelo. Hier gaan we met zijn allen het nieuwe jaar feestelijk inklinken onder het genot van een hapje en drankje.

DEKSELS is sinds 1996 gevestigd in Almelo, gespecialiseerd in het bezorgen van heerlijke belegde broodjes en lunches, thuis of op je werk.

In een bijzonder, monumentaal pand met een rijke historie heeft DEKSELS ook haar menukaart uitgebreid. Naast de heerlijke vers belegde broodjes, kan je nu ook genieten van zonnige kleine hapjes en mooie en eerlijke gerechten. Voel je welkom in een ongedwongen Zuid Amerikaanse sfeer.

  • De kosten voor de wandeling (incl drankje) en het eten is voor leden 10 euro, voor niet leden 12 euro.
  • Drinken in het restaurant voor eigen rekening.
  • Aanvang wandeling 11.00uur
  • Startwandeling: Ypeloschoolweg 2B 7468 RE Ypelo
  • Advies: draag tijdens de wandeling stevige schoenen

Let op! Ivm de reservering in het restaurant is de uiterste opgave datum 18 januari. Opgave via 40jaar@galathea.nl of Opgave verplicht …. (je mag nu nog kiezen :-))

 

The event is finished.